Waarom Eventos Security?

Als organisator van een evenement wilt u incidenten en calamiteiten uitsluiten. Of het nu gaat om een tentfeest, feestweek, dorpsfeest, jaarmarkt, braderie of coffeeshop de veiligheid moet worden gewaarborgd. U kunt denken aan begeleiding en vervoer van VIP’s, toegangscontroles, toezicht houden, het houden van safety checks en portierwerkzaamheden.

Om een evenemententerrein te beschermen kunnen wij afzetting met hekken verzorgen, maar u kunt ook denken aan de inzet van beveiligers die ongewenste bezoekers op afstand houden. De evenementenbeveiligers hebben ruime ervaring verworven in de beveiligingsbranche en worden specifiek geselecteerd voor uw opdracht.

Gecertificeerde beveiligers

Al onze beveiliging medewerkers zijn in het bezit van ten minste MBO beveiliging niveau 2. De evenementen beveiliger is een speciaal getrainde beveiliger en is uiterst bekwaam in de sociale omgang met mensen. Zij hebben jarenlang beveiligingswerkzaamheden verricht ten behoeve van evenementen en hebben hierdoor ruime ervaring weten op te bouwen.

Onze beveiliging medewerkers worden speciaal geselecteerd voor deze werkzaamheden op inlevingsvermogen, aanpassingsvermogen, incasseringsvermogen, goede sociale communicatieve vaardigheden en omgang met een multiculturele samenleving.