Mobiele surveillance

Criminaliteit en inbraak zijn aan de orde van de dag! Om te voorkomen dat onbevoegden uw terrein of winkelpand betreden, kan de inzet van een mobiele surveillance raadzaam zijn. Onze ervaren beveiligers uit Delft helpen u hier graag bij! Royaume Security Services stelt haar bedrijfsauto’s graag op projectmatige basis voor u beschikbaar. Hierbij richten we de bedrijfsauto specifiek in om een mobiele surveillance rond uw terrein of bedrijfspand uit te kunnen voeren. Deze preventieve aanpak verkleint het risico op inbraak en criminaliteit. Dit komt onder meer doordat wij de mobiele surveillance nooit op een vaste plek of tijd in zullen zetten.

Mocht er sprake zijn van een incident, dan kunnen onze beveiligers direct een helpende hand bieden. Wij lossen de problemen zelf op of schakelen waar nodig de hulp van de politie in. U wordt vanzelfsprekend uitgebreid bijgepraat over deze incidenten.

Onze mobiele surveillance controleert niet alleen de omgeving van een bedrijfspand of terrein. Ook kunnen we uw pand aan het begin van de werkdag openen, om de apparatuur alvast in te schakelen voor uw medewerkers. Aan het einde van de dag helpen we u graag bij de sluitronde van uw gebouw. Zo bent u ervan verzekerd dat uw gebouw veilig en goed wordt afgesloten, zonder dat er nog mensen in het gebouw aanwezig zijn.